Резонанс тижня. Вийшов погратися на вулиці: Чотирирічного хлопчика розтерзали і з'їли дикі свині

Тварини напали на дитину і потягли її на сміттєзвалище поблизу.

На околиці індійського міста Хайдарабад сталася страшна трагедія. Чотирирічного хлопчика з бідної сім'ї, який вийшов погуляти на вулиці, вбили дикі свині, передають Патріоти України.

Тварини напали на дитину і потягли її на сміттєзвалище поблизу. Там вони розірвали його і частково з'їли тіло. Батьки, які розшукували хлопчика, прибули на звалище, коли поліцейські намагалися ідентифікувати жертву. Дитину доставили в лікарню, але там змогли лише констатувати її смерть.

Як повідомляє видання Telangana Today, місцеві жителі давно скаржилися на свиней, які безперешкодно бродять по вулицях, але влада скарги ігнорувала.

"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...