Резонанс тижня. Випадковість? Під час пошуків у лісі поблизу місця замаху на Шефіра знайшли труп (фото)

Українські силовики виявили повішеного хлопця в лісі поблизу місця, де було скоєно замах на помічника президента Сергія Шефіра. Зазначається, що труп не має відношення до розслідування цієї справи. Попередньо, це зниклий кілька місяців тому велосипедист. Про знахідку з посиланням на джерело в правоохоронних органах повідомляє УНН, передають Патріоти України.

Як відомо, у лісі під Києвом правоохоронці нині проводять слідчі дії в справі про замах на Шефіра. Вони прочісують територію між населеними пунктами Кременище та Ходосівка. "Під час цього розкрили інший злочин – знайшли повішеного хлопця, який зник декілька місяців тому", – зазначив співрозмовник.

Він уточнив, що в цій справі призначено судово-медичну експертизу. Поки розглядаються кілька версій загибелі хлопця – самогубство і насильницька смерть.

Нагадаємо: замах на помічника президента трапився вранці 22 вересня під Києвом. Невідомий випустив більш ніж десять куль по автомобілю із Сергієм Шефіром. Кілька з них влучило у водія – Олександра Іванька.


"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...