Резонанс тижня. Випав з вікна: В Одесі загинув депутат, прихильник відомої сепаратистки (фото)

Є підозри, що загиблий пішов із життя не за власним бажанням.

У четвер, 30 квітня, в Одесі наклав на себе руки 49-річний депутат Фонтанської сільської ради, повідомляють Патріоти України.

Він випав з вікна 13 поверху багатоповерхівки, розташованої на вулиці Академіка Заболотного. Надзвичайна подія сталася близько полудня.

"У Фонтанській сільській раді стався ряд подій. Одна з них трагічна. Перше. З ранку в Фонтанській сільській раді відбуваються масові обшуки. Друге. Після обіду з'явилася інформація, що один з депутатів, покінчив життя самогубством (вистрибнув з вікна 13 поверху). Ця інформація на даний момент підтверджується з багатьох джерел. За інформацією загиблий депутат - це голова земельної комісії сільради. Так само є інформація, що депутату можливо "допомогли" піти в інший світ", - розповів про трагічний інцидент депутат Лиманської райради Сергій Колодяжний.

Відомо, що загиблий був прихильником голови сільради Наталії Мішиної, що відома своїми проросійськими поглядами. Вона, в свою чергу, є матір'ю одного з загиблих 2 травня 2014 року на Куликовому полі в Одесі.

Джерело: Думская

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...