Резонанс тижня. Вистрілили в голову: В Італії жорстоко вбили хлопця, який заступився за українку

Інцидент трапився пізно ввечері, коли молоді люди гуляли містом.

Лука Саччі та його дівчина-українка. Фото: соцмережі.

У Римі під час спроби вуличного пограбування жорстоко вбили 25-річного італійця Луку Саччі, який намагався захистити свою дівчину-українку Анастасію Килемник. Зловмисник вистрілив хлопцю у голову. Він помер у лікарні під час проведення операції, повідомляють Патріоти України із посиланням на La Repubblica.

Як зазначається у повідомленні, інцидент трапився пізно ввечері, коли молоді люди гуляли містом. Ззаду до них підбігли двоє грабіжників: вони спробували вирвати сумку з рук у дівчини і водночас вдарили по голові. А коли хлопець спробував захистити її, один із нападників вистрілив йому в голову. Далі вони зникли з місця злочину.

Саччі із важкою кровотечею забрала швидка. Водночас за пошуки зловмисників одразу взялися правоохоронці, справу кваліфікували як умисне вбивство. У поліції повідомили, що нападниками, найімовірніше, були двоє італійців.

На жахливе вбивство молодого італійця вже відреагував міністр внутрішніх справ країни Матео Сальвіні. "Довічне ув'язнення для цих проклятих убивць! Без поблажок. Помолимося за бідного Луку!" – сказав він.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...