Резонанс тижня. Загадкові смерті: У лісосмузі на Львівщині знайшли трупи військовослужбовця та цивільного чоловіка

Військовий жив в казармі поряд з полігоном. Увечері вийшов з казарми і вчасно не повернувся.

Військовий не повернувся вчасно до казарми. Фото: скріншот з відео.

У лісосмузі на Яворівському полігоні у Львівській області знайшли тіла двох чоловіків. Один загиблий - військовий-контрактник, другий - цивільний місцевий житель. Військовому було 25 років, родом він з Чернігівщини. І попередньо його загибель кваліфікують як самогубство. За словами поліції, чоловік залишив передсмертну записку. Начебто через сімейні обставини вирішив звести рахунки з життям, повідомляють Патріоти України.

"Жодних проблем на військовій службі не було, зауваження від командування відсутні взагалі. По службі характеризувався тільки з позитивного боку", - каже т.в.о. командира військової частини Володимир Сидоров.

Військовий жив в казармі поряд з полігоном. Увечері вийшов з казарми і вчасно не повернувся. Інші військові кинулися на пошуки. І знайшли тіло у лісосмузі. Чоловік начебто підірвався на саморобному пристрої.

Інше тіло військові випадково знайшли під час пошуків свого товариша за кілька кілометрів звідси. Це 47-річний місцевий мешканець, якого ще у січні оголосили зниклим безвісти. Чи була його смерть насильницькою, у поліції поки не кажуть.

"Особи встановлено, їх тіла скеровано на судово-медичні експертизи які встановлять остаточно причину смерті", - каже речниця Нацполіції Львівщини Світлана Добровольська. Уже після судово-медичної експертизи поліція оприлюднить остаточні причини смертей.

Джерело: ТСН.ua

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...