Резонанс тижня. Загинула ціла родина, водія ледь не розірвали: Момент смертельної ДТП під Києвом потрапив на відео

Над винуватцем аварії хотіли влаштували суд Лінча.

У мережі з'явилось відео моменту ДТП під Києвом, на Старообухівській трасі, в результаті якої, попередньо, загинули четверо осіб, зокрема, двоє дорослих та двоє дітей. Аварія трапилась 12 липня, у селищі Козин. Сам ролик опублікували на сторінці "Київ оперативний" у Facebook, передають Патріоти України.

"З‘явилося відео моменту ДТП із бухим водієм Mercedes, який забрав життя у трьох людей на Старообухівській трасі", – йдеться у дописі.

Під Києвом, на Старообухівській трасі, 12 липня трапилась масштабна смертельна ДТП. Попередньо, загинуло четверо осіб, зокрема, двоє дорослих та дві дитини. Водій однієї із машин нібито мав ознаки сп'яніння.

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...