Резонанс тижня. Закохані зробили фото в день заручин - наречений загинув через п'ять хвилин (фото)

24-річний Жуан Гільєрме Торрес Фадин зробив пропозицію своїй дівчині Ларисі Кампос, коли вони проводили час разом з друзями на річці Сорокабі в Сан-Паулу, Бразилія, його обраниця відразу ж сказала заповітне так. Але через п'ять хвилин радість обернулася трагедією, передають Патріоти України.

Жуан поцілував наречену і відправився плавати разом з друзями. Хлопці вирішили досягти іншого берега, але по дорозі майже всі зрозуміли, що їм це не під силу. Залишилися тільки наречений Лариси і їх приятель. Але змагання тривало недовго. Жуан, якого знайомі характеризували як хорошого плавця, раптово зник під водою.

На місце терміново викликали рятувальників, які півтори години прочісували річку. І зрештою нареченій повідомили звістку, яку вона так боялася почути. Жуан був мертвий.

На своїх сторінках у соцмережах закохані відзначали кожну значиму мить, проведену разом,не перестаючи зізнавалися один одному в почуттях. Вони називали себе не тільки закоханими, але і кращими друзями і відмінними партнерами. "Тепер все, що у мене залишилося, - це спогади про те, що ми пережили або мріяли пережити", - сказала убита горем Лариса.

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...