Резонанс тижня. Замість весілля - похорон: Мережу вразили кадри прощання із загиблою в Ірані стюардесою МАУ (фото)

На церемонію прощання з 24-річною бортпровідницею літака Boeing-737, яка загинула в авіакатастрофі в Ірані, Марією Микитюк, в Будинку скорботи в місті Івано-Франківську зібралося близько трьох сотень людей, передають Патріоти України.

Серед тих, хто прийшов попрощатися із загиблою в авіакатастрофі літака МАУ в Ірані бортпровідницею, були родичі, близькі та друзі Марії Микитюк.

Директор Івано-Франківської гімназії №1 Ігор Дейчаківський згадував свою колишню ученицю, як цілеспрямовану і життєрадісну дівчину. "У нашій гімназії не просто вчитися, тому яскраво запам'яталося, як вона намагалася дивитися на все позитивно, і одночасно йшла до своєї мети", - зауважив він.

Прийшла на похорон колишня сусідка Марії Микитюк з її рідного села Старі Кривотули, знала її матір та бабусю. "Тепер не ступить її ніжка на той двір, який бабуся зберігала для своєї внучки. І до тієї річки, на яку вона бігала купатися, по тих вулицях вона не піде, якими вона ходила в дитинстві", - голосила жінка.

Марія була єдиною дитиною в сім'ї, її виховувала тільки мама. Наступного року дівчина планувала весілля.

У Румунії ведмідь ледве не загриз іноземну туристку, яка хотіла зробити з "милим створінням" селфі (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:40

У Румунії британська туристка, імʼя якої не називають, ледь не залишилася без руки через любов до фотографування диких тварин, а саме – ведмедя. Інцидент закінчився пораненням, яке не загрожує життю 72-річної жінки. . Під час шпиталізації вона розпов...

Пенсії в Україні перерахують заднім числом, деякі отримають прибавку відразу за кілька місяців: Кого стосується

середа, 24 квітень 2024, 9:23

В Україні у червні проведуть перерахунок пенсій для тих, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку. Підвищення мали провести з квітня, але статистика щодо стажу приходить із запізненням, тож у червні заплатять підвищення одразу за кілька місяці...