Резонанс тижня. Жахлива трагедія сталася вранці: Вантажівка розчавила щонайменше 15 сплячих робітників

За даними поліції, щонайменше 15 робітників розчавили на смерть вантажівкою в Індії, коли ті спали біля дороги. Глава місцевої поліції Варадбхай Пател заявив, що аварія сталася рано вранці біля села в індійському штаті Гуджарат. Про це пише Аljazeera, передають Патріоти України.

Самоскид наїхав на сплячих робітників, у результаті чого на місці події загинули 12 людей. 8 поранених були доставлені в лікарню, де ще троє померли. Серед загиблих дівчинка, 8 жінок і 6 чоловіків.

За словами Пателя, водій втратив контроль над керуванням автом після того, як наїхав на цукрову тростину, що звисала з трактора, що рухався в протилежному напрямку. Водій не впорався з керуванням і з'їхав з дороги, задавивши сплячих на узбіччі робітників.

Прем'єр Індії Нарендра Моді висловив співчуття і оголосив про компенсації сім'ям загиблих і пораненим. Гуджарат - рідний штат Моді.

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Закон про мобілізацію: Стало відомо, чи роздаватимуть жінкам повістки до армії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:28

Згідно із новим законом про мобілізацію в Україні, який набуде чинності 18 травня, жінок можуть призвати на службу у Збройних Силах лише за добровільною згодою. Про це повідомляє "24 канал", передають Патріоти України. Водночас, усі жінки від 18 до 60...