Резонанс тижня. "Женщина инопланетной красоты": Померла відома російська актриса

Російська акторка Євгенія Брік померла у віці 40 років. Дружина режисера Валерія Тодоровського лікувалася від тяжкої хвороби в Лос-Анджелесі, де пара постійно жила з 2008 року До Росії подружжя приїжджало працювати. Про це повідомила журналістка Катерина Гордєєва на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"10 февраля умерла Евгения Брик. Женя. Одна из самых красивых, веселых и верящих в жизнь. Женщина совершенно инопланетной красоты и стального характера. Женя не хотела, чтобы кто-то знал, что она болеет. Думаю, ей было бы неприятно, если бы стали обсуждать подробности...", - написала журналістка.

У актриси залишилася 12-річна донька Зоя, чоловік, мама та сестра. Євгенія Брік (справжнє ім'я Євгенія Хирівська) народилася 3 вересня 1981 року в Москві. Прізвище Брік актриса взяла на честь своєї прабаби по батькові Софії Брік як сценічний псевдонім.
Навчалася у гімназії із поглибленим вивченням англійської мови. Випускниця музичної школи імені Мстислава Ростроповича за класом фортепіано. У 2004 році закінчила Російську академію театральних мистецтв (ГІТІС). За 20 років кінокар'єри зіграла більш ніж у 40 фільмах та серіалах.
Глядачі пам'ятають її за ролями у картинах "Стиляги", "Географ глобус пропив", "Підмосковна елегія", "Одеса", "Ялинки 1914", "Тиски", "Бомба", серіалах "Відлига", "Адаптація", "Романови" ", "Марш Турецького", "Каменська", "Матрьошки", "Оптимісти" та ін.

Зворотній потік? ДПСУ затримала "мандрівників" в гідрокостюмах, які нелегально повертались до України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:28

Прикордонники виявили двох чоловіків поблизу українсько-польського кордону, які намагались повернутись до України через брак роботи у Німеччині, передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал Державної прикордонної служби (ДПСУ). "Двох чоло...

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...