Резонанс тижня. Жінка помила підлогу в ванній і померла - причина жахнула всіх

34-річна Селія Сеймур помила підлогу в ванній і раптово втратила свідомість - зусилля медиків були марні, через чотири дні вона померла. Причина її смерті вразила не тільки лікарів, тепер і інших попереджають про небезпеку. Про це повідомляє Mirror, передають Патріоти України.

Жінка мила підлогу у ванній за допомогою суміші хімікатів у своєму будинку в Фелтхемі, графство Суррей. Тепер її мати закликала інших не робити того ж. У Селії почалися проблеми з диханням, коли вона закінчила мити підлогу. Жінка втратила свідомість і була доставлена в лікарню.

За словами її матері Джулі Фелон, причиною трагедії стало змішування відбілювача з іншими миючими засобами. У результаті суміш утворила небезпечний газ і викликала важкий напад астми.

"Не можу повірити, що вона пішла. Вона тільки починала своє життя, і його забрали. Небеса отримали ангела. Що ще я можу сказати?" - зазначила Джулі.

Що сталось із другим поліцейським, пораненим під час нападу у Вінницькій області

субота, 20 квітень 2024, 15:20

Вночі 20 квітня двоє зловмисників на Вінничині убили 20-річного поліцейського Максима Зарецького. Другим постраждалим правоохоронцем виявився капітан Максим Шарапанський. Про це повідомляє видання "Суспільне Вінниця", передають Патріоти України. За поп...

Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...