Резонанс тижня. "Зі смертю Юри цей світ став біднішим": На Луганщині ветерана АТО зарізали та викинули у канаву (фото)

Тіло Юрія Гундара знайшли тільки через десять днів після смерті.

Юрія Гундара вбили невідомі. Фото: соцмережі.

У Луганській області в одному із сіл в канаві знайшли тіло ветерана АТО Юрія Гундара. Обставини смерті ексвійськового невідомі, втім, припускають, що він помер від ножових поранень. Про це повідомив письменник і блогер Валерій Ананьєв у своєму Facebook, передають Патріоти України.

Він зазначив, що за характером ран можна припустити, що його товариша зарізали. Відомо також, що тіло Юрія пролежало близько десяти днів у канаві, неподалік від селища. Поки що точні обставини смерті ветерана АТО невідомі.

"Цими вихідними Юру знайшли зарізаного в канаві, де він пролежав близько 10 днів... Юрій був би останньою людиною, яка заслуговує так загинути. Але сталося все саме так. Не знаю, чи була його смерть героїчною, але життя було героїчним – точно", - йдеться в повідомленні.

Відомо, що загиблий служив у війську від 2013 року. На передовій у 2014 році він отримав осколкові поранення. За всіма правилами його мали евакуювати. Але побратими витягли з його тіла шматки металу, які вдалося, а з рештою, що застрягли між ребрами, він продовжив боронити Україну.

Ананьєв також поділився спогадами про вбитого друга і розповів, що він навіть став прототипом одного з героїв його книги "Сліди на дорозі", а також назвав його одним із найкращих людей, яких доводилося знати в житті. "У ньому поєднувалася фізична сила і нездатність її застосувати для несправедливих дій. Повірте, для армії – це велика рідкість... Зі смертю Юри цей світ став біднішим", - написав блогер.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...