Резонанс тижня. Злочинці усе спланували: Подробиці звірячого вбивства підлітків на Львівщині (фото)

Затриманим вже оголосили про підозру у вбивстві й торгівлю наркотиками. Їм загрожує довічне ув'язнення.

Інформація про зникнення 16-річної дівчини та 17-річного хлопця із Золочева на Львівщині надійшла в поліцію 17 березня. Окрім поліцейських, підлітків шукали кінологи, нацгвардійці та небайдужі громадяни. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП області, передають Патріоти України.

"Поліцейські встановили, що зниклі юнак і дівчина могли були вбитими. А до скоєння цього злочину причетні двоє жителів міста Золочів, які через інтернет налагодили схему реалізації канабісу на території Львова та Золочева через закладки. Зловмисники ретельно спланували вбивства. Вибрали місце в лісі неподалік села Підбірці Золочівського району, викопали яму, приготували знаряддя скоєння злочину та бензин для спалення тіл. 15 березня вони заманили юнака та дівчину в ліс. Забили їх битою до смерті, тіла скинули в яму, облили бензином, підпалили та закопали", - розповів начальник ГУНП у Львівській області Василь Віконський.

Підозрювані у вбивстві 18-річний і 19-річний жителі Золочівського району. Суд обере їм запобіжні заходи. Під час обшуків у них виявили та вилучили знаряддя скоєння вбивств, револьвер, наркотичні засоби, частина яких була розфасована та готова до реалізації. А також електронні ваги, пакети й інші речові докази. Все відправили на експертизу. Затриманим вже оголосили про підозру у вбивстві й торгівлю наркотиками. Їм загрожує довічне ув'язнення.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...