Резонанс тижня. "Знайшли у квартирі, де він пролежав більше як місяць": Знаменитий актор з "Глухаря" загинув за дивних обставин (фото)

Відомий актор Всеволод Хабаров був знайдений мертвим у власній квартирі. Багато хто пам'ятає цього актора по ролі вождя племені в "Звіробої" і серіалу "Глухар". Деталі дивної загибелі розповіла його колега Лариса Бравицька на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України

Актора, каскадера і режисера Всеволода Хабарова виявили мертвим у його власній квартирі. Відомо, що він пролежав мертвим понад місяць. Причини смерті встановлюються. Йому було 67 років.

"Вчора я дізналася, що Севи не стало. Його знайшли у квартирі, де він пролежав більше як місяць. Я знала, що Сева десь викладав, був одружений, народилася дочка. Завжди акуратний, елегантний, модний, в ту нашу останню зустріч, він був збентеженим. У нього настали важкі часи, він бідував, підробляв десь охоронцем. Іноді з'являвся на екрані в епізодах", - написала Лариса Бравицька.

Вона розповіла, що Всеволод Хабаров був дуже дружний з режисером Андрієм Ростоцьким і активно знімався в його фільмах. Ростоцький загинув у нього на очах – зірвався зі скелі. Після загибелі друга Хабаров сильно змінився.

Всеволод Хабаров народився 16 вересня 1953 року. Закінчив ВТУ імені Щепкіна. У студентські роки активно грав у театрі. Викладав пластику і сценічний рух – понад 20 років.

У кінематограф увірвався з ролі вождя ірокезів Розщепленого Дуба в культовому фільмі Андрія Ростоцького "Звіробій". Після знявся в "Краща дорога нашого життя", "Привіт із фронту", "Перша кінна", "Сім'я вовкулаків". В останні роки отримав популярність завдяки ролі в серіалі "Глухар".

В останні роки він вів дуже відокремлений спосіб життя, з колегами та друзями спілкувався рідко, тому його ніхто і не спохопився за цілий місяць.

Аби створити відчуття кризи: Samsung запровадив 6-денний робочий тиждень

вівторок, 23 квітень 2024, 16:48

Samsung Group запровадив шестиденний робочий тиждень для керівників всіх підрозділів компаній. Головною причиною є труднощі в бізнесі. Про це повідомляє Business Insider, передають Патріоти України. Деякі керівники підрозділів почнуть працювати за нови...

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...