Резонанс тижня. Знущався три години: У Києві іноземець-нелегал зґвалтував молоду дівчину - його вже затримали

У Києві затримали іноземця за зґвалтування 21-річної дівчини, наразі йому загрожує від трьох до п’яти років позбавлення волі. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Київської області, зазначають Патріоти України.

Зазначається, що 28 січня близько 07.00 години ранку до поліції про факт зґвалтування повідомив черговий лікар Київської клінічної лікарні, куди було доставлено дівчину.

"Майже 3 години виходець із Камеруну знущався над 21-річною дівчиною. Нині ж чоловік затриманий. За зґвалтування йому загрожує до 5 років позбавлення волі", - розповів очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Він також зазначив, що камерунець перебував в Україні нелегально. Правоохоронці провели оперативно-розшукові заходи і встановили та затримали особу зловмисника відповідно до ст. 208 КПК України.

За даним фактом поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...