Резонанс тижня. Зниклого на Франківщині 20-річного хлопця знайшли у Києві мертвим

У понеділок, 3 лютого, Тарас Коваль вийшов з дому і зник.

У Києві виявили мертвим 20-річного жителя Івано-Франківська, якого поліцейські розшукували понад три дні. Про це інформує прес-служба поліції, передають Патріоти України.

У понеділок, 3 лютого, Тарас Коваль вийшов з дому і зник. Місцева поліція оголосила його в розшук.

Вчора, 5 лютого, правоохоронці знайшли зниклого хлопця в Києві без ознак життя та слідів насильницької смерті. Тіло передали на експертизу.

Як хлопець опинився у столиці, поки невідомо. За фактом події порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) з позначкою «Самогубство» УКУ.

За даними видання «Терен», Тарас Коваль родом із села Білобожниця Тернопільської області. Він навчався в одному з університетів Івано-Франківська.

На сторінці мами загиблого Ірини Коваль люди в коментарях висловлюють співчуття і скорботу.

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...