Резонансні справи могли "зникнути": У Києві ледь не згоріла будівля ГУ Нацполіції (відео)

Офіційно втрату будь-яких матеріалів кримінальних проваджень не підтверджують, але анонімно слідчі нібито говорять, що матеріали справ постраждали від води, оскільки не всі зберігалися в сейфах.

Пожежа в ГСУ Нацполіції в Києві. Фото: Facebook/Київ оперативний.

У Києві в ніч на середу, 10 червня, раптово загорілося Головне слідче управління Національної поліції, розташоване в будівлі на Набережному шосе, 25. НП призвела до сильного задимлення всіх кабінетів, повідомляють Патріоти України.

Також в мережі було опубліковано відео з місця подій. За словами джерел у МВС, незважаючи на те, що сильного горіння в приміщенні ГСУ Нацполіції не було, пожежні "від душі" залили його водою.

Офіційно втрату будь-яких матеріалів кримінальних проваджень не підтверджують, але анонімно слідчі нібито говорять, що матеріали справ постраждали від води, оскільки не всі зберігалися в сейфах. "З огляду на специфіку ГСУ Нацполіції, в провадженні якого були особливо важливі справи – наприклад, та ж справа щодо вбивства Павла Шеремета та інші справи про бандитизм, великі розкрадання.., за словами наших поінформованих співрозмовників, не виключено, що в результаті деяких томів недорахуються", – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що зараз правоохоронці намагаються провести інвентаризацію в кабінетах. Водночас є припущення, нібито пожежу влаштували невипадково і можуть нею "прикрити продаж матеріалів зацікавленим особам".

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...