Результат вражає, у це важко повірити! Жінка схудла на 40 кг і перестала впізнавати себе на старих фото

Мелісса Тімм, яка схудла на 40 кілограмів, зізналася, що після своєї трансформації перестала впізнавати себе на старих фотографіях. Вона додала, що багато тренувалася, тому результат не змусив себе чекати, передають Патріоти України.

Мама двох дітей почала скидати вагу, коли познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком Майклом. У якийсь момент вона відкрила шафу і побачила, що всі її речі сірі та безформні, в яких буде складно сподобатися протилежній статі.

"Все змінилося нібито в один момент. Я дуже багато займалася, бігала, плавала, не їла м'яса, і результат не змусив себе чекати", – пояснила детальніше жінка.

Коли ж мешканка Австралії випадково натрапила на свої старі знімки, то була приємно шокована. "Я не могла зрозуміти, в чому справа. Це була абсолютно інша людина. Безумовно, я подорослішала, але мені здалося, що навіть риси обличчя були іншими", – сказала Мелісса.

Зараз щаслива дружина і мама активно веде блог у соціальних мережах, де ділиться своїм досвідом з іншими, а також надихає своїх підписників на кардинальні зміни.

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...