Результат вражає! Жінка схудла майже на 40 кг, відмовившись від популярної у світі звички (фото)

33-річна англійка Бренда Фінн скинула майже 40 кг за рік, відмовившись проводити свій вільний час у соціальних мережах. Жінка стала приділяти увагу домашнім тренуванням та правильному харчуванню, завдяки чому її цифри на вагах змінилися з 98 на 62 кг, зазначають Патріоти України.

Бренда згадує, що ще з 2016 року почала стрімко набирати вагу, яка до серпня минулого року становила майже 100 кг, пише Fox News. У той момент Фінн вирішила змінювати свій спосіб життя.

"Я пам'ятаю, як подивилася в дзеркало і подумала: "Якого біса я стала такою великою?" – зізналася Бренда. Незабаром вона вирішила, що хоче схуднути, і почала займатися спортом удома. Однак цього виявилося замало, і вона усвідомила, що необхідно змінити харчування та скоротити час у Instagram, Facebook та Twitter.

Прокручуючи свою стрічку, я бачила нескінченні тістечка, морозиво, солодкі напої та піцу. Це були постійні підсвідомі повідомлення, які говорять мені піти перекусити", – сказала Фінн.

Бренда додала, що після розуміння впливу соцмереж на неї вона деактивувала облікові записи. "Це було складно для мене. Мені важко було "розлучитися" із соціальними мережами, але водночас це було найкраще рішення, яке я коли-небудь приймала", – зазначила англійка

Після виходу з віртуального світу Бренда побачила перші результати у своєму перевтіленні. Вона почала розумітися в правильному харчуванні та дізналася більше про колораж продуктів. Незабаром спробувала дієту, купила тренажери та зайнялася спортом.

Навесні цього року вага Бренди досягла 69 кілограмів, а минулого місяця жінка зважилася і побачила цифру 62 кілограми.

Щоб відсвяткувати своє досягнення, Фінн відновила соціальні мережі та поділилася з підписниками фотографіями "до" та "після". Жінка запевняє, що нехай вона і відновила облікові записи в мережі, вона не надто багато часу там проводитиме.

У планах у Бренди скинути ще п'ять кілограмів. "Я в хорошій формі, дотримуюся здорової дієти і почуваюся набагато живішою. Це повністю змінило моє ставлення до їжі, вправ і мого тіла. Тепер прокидаюся і почуваюся такою легкою. Видалення моїх соціальних мереж було найкращим рішенням", – підсумувала Бренда Фінн.

Донечці ветерана АТО потрібна допомога! Оголошено збір на реабілітацію Лізи (фото)

четвер, 28 березень 2024, 9:50

"Доброго дня, дорогі патріоти та чуйні серця! Багато з вас знають нашу родину та нашу історію. Вже 12 років в нашій сімʼї зростає прекрасна та життєрадісна донечка Ліза, та, на жаль, через тяжкі пологи вона отримала діагноз ДЦП", - написала у редакцію ...

Ключовий здвиг еволюції: Науковці встановили історичний час, коли пращури сучасної людини навчилися розмовляти

четвер, 28 березень 2024, 9:05

Нове дослідження встановило ймовірний час у доісторичному періоді, коли пращури людей вперше почали говорити. Це відбулося приблизно 1,6 мільйона років тому – десь у східній чи південній Африці, пише The Independent. Зазначені висновки засновані на ана...