Результат виявився непередбаченим: Найкращі моменти бою претендентів на поєдинок із Усиком (відео)

У ніч на неділю, 2 січня, у Голлівуді (штат Флорида, США) пройшов вечір боксу, головним боєм якого стало протистояння важковаговиків — кубинця Луїса Ортіса (33 перемоги, 28 з них — нокаутом, 2 поразки, 2 нічиї) та американця Чарльза Мартіна (28 перемог, 25 з них — нокаутом, 3 поразки, 1 нічия). На кону стояв статус офіційного претендента на титул IBF, яким володіє українець Олександр Усик, зазначають Патріоти України.

Двічі по ходу поєдинку, який відвідав абсолютний чемпіон світу у другій середній вазі мексиканець Сауль Альварес, 42-річний кубинець побував у нокдауні. Але досвідчений боксер на прізвисько Кінг-Конг вистояв, а в шостому раунді сильним ударом потряс на сім років молодшого суперника й рефері зупинив бій, присудивши Луїсу перемогу технічним нокаутом.

Примітно, що на момент зупинки поєдинку в записках у трьох суддів лідирував Мартін. Але недарма суперважкий дивізіон вважається одним із найнепередбачуваніших, де один удар може вирішити результат бою, який складається невдало для боксера.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...