Результати були цікавими: Росіяни спитали, як вони ставляться до України, США та Євросоюзу

Більшість Росіян ненавидять Сполучені Штати Америки та Євросоюз. Про це свідчать результати опитування «Левада-центру», передають Патріоти України.

Натомість громадяни РФ позитивно ставляться до Китаю, Індії та Туреччини. Зазначається, що у березні 2023 року ставлення російських громадян до США залишається переважно негативним. Частка позитивних оцінок становила у лютому 14% (у листопаді 2022 року – 18%) опитаних, негативних – 73% (як і у листопаді).

Частка позитивних оцінок щодо України продовжує знижуватися: 17% опитаних ставляться добре (у листопаді – 20%), 69% – погано (у листопаді – 70%).

Ставлення до Європейського Союзу також залишається негативним. 18% (у листопаді – 21%) респондентів ставляться до ЄС добре, погано – 69% (у листопаді – 68%).

"Є чіткі правила, вони дещо змінилися": В Міноборони заявили, що не всі держслужбовці матимуть бронювання

п’ятниця, 3 травень 2024, 19:54

Державні службовці, які є військовозобов’язаними і не мають бронювання, підлягають мобілізації на загальних підставах. Про це сказав речник Міноборони Дмитро Лазуткін в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. "Йдеться про те, що ці люди також н...

Можна загадувати бажання: На Великдень у небі над Землею пройде найінтенсивніший зорепад століття

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:56

Якщо ви коли-небудь хотіли спостерігати, як уламки комети Галлея перетинають верхні шари атмосфери Землі, цей тиждень - ваш шанс.Метеорний дощ (зорепад) Ета-Аквариди буде найбільш насиченим до 10 травня, а пік шоу припаде на передсвітанковий час 5 трав...