РФ береже "кадирівців", кожен полонений чеченець стає джекпотом для України, - журналіст

Стало відомо, чому на відео з допитами полонених окупантів практично немає "кадирівців". РФ береже військових з Чечні, тому відразу ж готова їх обмінювати, а ось про своїх бойовиків країна-агресор може "забувати" на тижні й навіть місяці. Про це розповів журналіст Володимир Золкін, який бере інтерв'ю у російських полонених, передають Патріоти України.

"Росія моментально дає запит "кадирівця", який потрапив у полон" і видає замість нього будь-якого українця... Коли ви берете "кадирівця" в полон, це джек-пот. Це відразу ж моментальна гарантія того, що нам видадуть будь-яку нашу людину, яка нам потрібна", - зазначив він.

За словами Золкіна, з полоненими росіянами ситуація зовсім інша. РФ не печеться про своїх громадян. Окупанти, які потрапили в полон в Україні, оголошуються "зниклими безвісти". Їх ніхто не прагне швидко обмінювати. Російські військові "почекають", як і їхні матері та дружини, зазначив журналіст. Полонені окупанти визнають, що рідко бачать "кадирівців", їх швидко обмінюють. Навряд чи це тішить військових, які розуміють, що вони зовсім не потрібні своїй країні.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...