РФ не зможе приховати удару по драмтеатру в Маріуполі: У мережі з'явилося відео, зняте відразу після бомбардування

У мережі з'явилося відео, зняте очевидцями одразу після бомбардування Росією драматичного театру у Маріуполі. Завдяки цим кадрам агресору не вдасться приховати того факту, що саме окупанти завдали потужного удару по сховищу, де були сотні мирних мешканців, серед яких було багато дітей, передають Патріоти України.

Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко."Це відео нівелює будь-які намагання сфабрикувати фейк про героїчний полк "Азов". Забирайте. Єдина вимога при використанні – вказувати правовласника Телеграм-канал "Мариуполь Сейчас". Інформація – то зброя. Переможемо разом!" – наголосив Андрющенко.

Люди, які стали свідками обстрілу, розповіли, що крім надпотужної авіабомби, на драмтеатр скинули ще кілька менших снарядів, що спровокувало додаткове горіння.

Зазначимо, що ролик знімали одразу після обстрілу, і в цей момент окупанти ще раз відкрили вогонь по цьому району – над містом знову летів російський літак.Це доводить, що жодної "бази "Азову" там не було і бути не могло, а обстріл здійснили саме росіяни, бо українські військові не стали б самі бити по своїх позиціях.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...