РФ вдарила по гуртожитках і ліцею в Київській області, є жертви, під завалами люди

У результаті нічної атаки дронів 22 березня у місті Ржищів Київської області пошкоджено гуртожитки та ліцей. Відомо про трьох загиблих, також під завалами можуть бути люди, передають Патріоти України.

Як повідомила прес-служба ДСНС, частково зруйновано 4-й та 5-й поверхи двох п'ятиповерхових гуртожитків та триповерховий навчальний корпус професійного ліцею.

За даними рятувальників, о 06:50 пожежу було ліквідовано на площі 330 кв. м. "Станом на 07:00 загинули 3 людини, травмовано 2 людини і врятована 1 людина. Ймовірно, під завалами перебувають 4 людини", - йдеться в ДСНС.


У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...