РФ запустила 8 ракет на Дніпропетропетровщину - пошкоджено чотириповерхівку, є постраждала

У ніч на вівторок, 9 травня, російські загарбники запустили вісім ракет на Дніпропетровську область, українські воїни з повiтряного командування "Схiд" їх всі ліквідували, передають Патріоти України.

Уламки ворожого "металобрухту" у Дніпрі впали на чотириповерховий будинок, постраждала й госпіталізована жінка, якій 32 роки, написав у Telegram очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

"…Дякую ППО за цей ранок! Відпрацювали потужно… Вночi вiйськовi з повiтряного командування "Схiд" збили всi вісім ракет, якi ворог спрямував на область… Уламки російського "металобрухту" впали на чотириповерхівку у Дніпрі…", - зазначив чиновник.

Голова ОВА додав, що у будинку уламками пошкоджено дах й перекриття кількох помешкань. Крім того, на третьому поверсі чотириповерхівки знайшли бойову частину ракети. Оскільки у будинку працювали вибухотехніки, були евакуйовані десятки мешканців. "…Небезпечні уламки вже вивезли, їх знищать…", - додав Лисак.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...