Рятують погорільців: У Харківському екопарку прихистили двох лосенят із Чорнобильської зони (відео)

Стан обох лосенят нормальний, поступово вони відходять від стресу, з апетитом їдять козяче молочко.

У Харкові екопарк прийняв на реабілітацію двох лосенят, які постраждали в результаті пожеж, що бушували в Чорнобильській зоні. Про це повідомили у прес-службі екопарку, передають Патріоти України.

Зазначається, що тварин в понеділок передали жителі Київщини, які врятували їх від загибелі. Директор екопарку розповів, що налякані малюки, які самі вийшли до людей, очевидно втратили батьків. Місцеві жителі підібрали. Це самець і самка, зовсім ще маленькі. Стан обох лосенят нормальний, поступово вони відходять від стресу, з апетитом їдять козяче молочко.

Лісові звірята пройдуть реабілітацію, а потім їх повернуть на природу. «Ми обов’язково повернемо їх в рідні ліси, головне, щоб на той час там стало цілком безпечно», – підкреслив директор екопарку.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...