Рятувала інших, себе не змогла: Померла відома волонтерка, яка допомагала бійцям ЗСУ (фото)

Відома волонтерка Наталія Іванова померла від серцевого нападу у лікарні міста Дніпра. Про це на своїй сторінці у Facebook написав Дмитро Корчинський, передають Патріоти України.

“Сьогодні в лікарні Дніпра, від серцевого нападу, померла самовіддана патріотка України, відомий волонтер Наталія Іванова”, - написав Корчинський.

За його словами, прощання відбудеться завтра 13 листопада о 14:00 на території другої лікарні міста Дніпра, проспект Сергія Нігояна, 53. Нагадаємо, що Наталія Іванова була волонтеркою, яка допомагала українським військовим в зоні бойових дій.

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...