Рятувальникам довелося вирізати тіла: На Харківщині в ДТП загинули пасажири мікроавтобуса (фото)

У Харківській області у вівторок, 19 жовтня, близько 6 години ранку сталася смертельна ДТП біля села Копанки Красноградського району. Про це повідомляє прес-служба поліції, передають Патріоти України.

Аварія за участю мікроавтобуса Volkswagen Crafter та вантажівки "КАМАЗ", яка перевозила в кузові трактор, сталася на 112-му кілометрі траси М-29. Всього в мікроавтобусі їхало 8 людей. Загинули дві жінки і чоловік, що їхали в мікроавтобусі. Рятувальникам довелося витягати їх тіла з авто за допомогою спецінструменту.

Ще троє пасажирів отримали травми. Їх уже відправили до лікарні. Постраждалі - 41 і 83-річна жінки та 51-річний чоловік.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...