Рятувався серед дівчат: У Польщі воротар жіночої команди виявився чоловіком-злочинцем

Нджей (Джоанна) разом з партнерками по команді

У Польщі в одній з футбольних команд сталася кримінально-детективна історія. Воротар жіночої футбольного клубу виявився не тільки чоловіком, а ще й злочинцем у розшуку, передають Патріоти України з посиланням на notesfrompoland.com. Головним героєм став Анджей - природжений шахрай, до того ж у минулому працівник поліції. Він в основному спеціалізувався на обмані клієнтів, яким була потрібна юридична допомога в судах.

Крім того, у Анджея було захоплення - він кілька разів офіційно змінював стать, у зв'язку з чим змінював документи, що засвідчують особу. Але старі при цьому зберігав при собі і продовжував користуватися ними. Тому в одних випадках він був Анджеєм, в інших - Джоанною. Якоїсь миті його оголосили в розшук і йому довелося ховатися.

Для цього він почав виступати у жіночій команді футбольного клубу "Гдиня". Грав Анджей на позиції воротаря цілих 8 місяців, показуючи добрий результат.

Зрештою, його викрив президент клубу. Якось він зателефонував "воротарці Джоанні", але випадково потрапив на якогось Анджея і почав щось підозрювати. Скінчилося справа арештом.

Зрештою Анджея посадили таки до чоловічої в'язниці, бо за останньою офіційною інформацією він - чоловік.

66 найважливіших об'єктів "Укренерго" укриє антидроновий захист, що витримає атаку "Шахедів"

вівторок, 20 серпень 2024, 8:05

В Україні на фінальну пряму вийшло будівництво першої черги антидронового захисту високовольтного обладнання на 41 об’єкті компанії, яким керує "Укренерго". Ще на 22 об’єктах компанії будівництво першої черги захисту завершує Державне агентство з відно...

За чи проти: Соціологи з'ясували, як українці ставляться до легалізації медичного канабісу

вівторок, 20 серпень 2024, 7:44

Відносна більшість українців позитивно ставляться до легалізації медичного канабісу. Останнім часом ставлення до легких наркотиків змінюється, передають Патріоти Україниз посиланням на дані опитування КМІС. На базове запитання (без додаткової інформаці...