Рідкісний спорткар наркобарона Пабло Ескобара виставили на продаж (фото)

Свого часу таких машин було зроблено всього 15 і всі вони призначалися для міжнародної гонки чемпіонів (IROC).

Старий автомобіль Porsche 911 RSR колумбійського наркобарона Пабло Ескобара виставили на продажу - його хочуть продати за $2,2 мільйона. Про це йдеться в повідомленні на сайті DuPont Registry, передають Патріоти України.

Відомий колумбійський наркобарон і терорист Пабло Ескобар був великим прихильників спорткарів і гонок. Більш того, свого часу Ескобар негласно фінансував талановитих (на його думку) пілотів. На сайті DuPont Registry виставили на продаж один зі спорткарів, куплений Ескобаром.

Йдеться про Porsche 911 RSR 1974 року. Свого часу таких машин було зроблено всього 15 і всі вони призначалися для міжнародної гонки чемпіонів (IROC).

На цьому авто спочатку виступав бразильський пілот Емерсон Фіттіпальді, після цього спорткар виїжджав на 24-годинний марафон у Дейтоні, а згодом його купив наркобарон Ескобар.

Після переправлення в Колумбію на гоночний спорткар встановили обвіс від Porsche 935, а після загибелі Ескобара машину перевезли в США, де культовому 911 RSR повернули початковий вигляд.

Продавець автомобіля просить за нього 2,2 мільйона доларів.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...