Рідкісний трофей: Підліток спіймав рибу своєї мрії вагою 49 кг (фото, відео)

У США, під час нічної риболовлі на річці Міссурі, батько і син були вражені, коли дістали з води гігантського синього сома, вагою 49 кілограмів. Цей улов став другим за величиною сомом, коли-небудь спійманим у річці Міссурі. Про це пише themessenger, передають Патріоти України.

Повідомляється, що з метою підготовки до змагань з риболовлі, Джошуа Джонс-молодший та його батько вирушили на річку Міссурі. Через кілька годин після початку риболовлі, Джошуа-молодший почав дрімати, але раптом відчув легке смикання за волосінь, який почав швидко посилюватися. "Спочатку, коли я боровся з рибою, це було досить цікаво, але незабаром я дуже втомився", - розповів Джошуа-молодший.

Зазначається, що любов Джошуа-молодшого до риболовлі з раннього дитинства прищепив його батько Джошуа Джонс-старший. "Мені не терпілося, щоб у мене з'явився хлопчик, якого я б возив із собою на рибалку, і він став би моїм найкращим другом. Я носив його по берегу ще до того, як він навчився ходити", - поділився Джошуа-старший.

Батько та син не покладаючи рук боролися проти величезного сома. У результаті, вони дістали рибу на берег. "Він був рішучий і завжди казав мені: "Я збираюся побити рекорд. Я хочу зловити 100-фунтову рибу", і він її впіймав", - з гордістю розповів Джошуа-старший.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...