Рідкісний "вогняний" водоспад помітили у США (відео)

Сезонний водоспад тече взимку і світиться оранжевим кольором, коли сонячні промені потрапляють на нього.

В американському національному парку Йосеміті в Каліфорнії фотографи сфотографували рідкісне феноменальне явище – "вогняне падіння води". Про це повідомляє видання ITV, передають Патріоти України.

Як стало відомо, на заході сонця можна спостерігати, як вода у водоспаді переливається то помаранчевим, то червоним кольорами. Це явище легко пропустити, оскільки унікальний світловий ефект з'являється тільки ранніми вечорами, при ясному небі.

Таке феноменальне явище хочуть побачити багато туристів. Але цього року через пандемію коронавірусу адміністрація національного парку зменшила кількість відвідувачів.

Нагадаємо, національний парк Йосеміті – один з найкрасивіших заповідників США, розташований в горах С'єрра-Невада, штат Каліфорнія. З 1984 року парк знаходиться під охороною ЮНЕСКО.

На цій величезній території можна побачити вражаючі гранітні скелі, мальовничі долини і луки, прозорі озера і річки, водоспади, стародавні гігантські секвої, а також велику різноманітність тварин і птахів.

Новий поворот: Згадки про арештованого заступника міністра Шойгу видалили із сайту Міноборони РФ

середа, 1 травень 2024, 5:00

Сторінка з біографією заарештованого у справі про хабар заступника міністра оборони Тимура Іванова зникла з сайту Міноборони РФ. Про це пишуть росЗМІ, передають Патріоти України. Раніше на сторінці була розміщена біографія Іванова, вказувалося, якими о...

Нечисті на руку ділки порушили навіть міжнародні конвенції: Суд повернув громаді найбільше в Україні штучне озеро, що входить до Смарагдової мережі нашої держави

середа, 1 травень 2024, 4:15

Господарський суд Одеської області задовольнив позов Одеської обласної прокуратури про повернення державі найбільшого штучного озера в Україні – озера Сасик (Кундук) площею 20 тис га, розташованого на території Білгород-Дністровського та Ізмаїльського ...