"Рідко випадає провести цілий день з мамою": Святослав Вакарчук завітав до рідного Мукачевого (фото)

Лідер гурту Океан Ельзи Святослав Вакарчук, який активно їздить Україною з благодійними концертами та підтримує захисників, провідав маму Світлану Олександрівну. На сторінці в Instagram громадський діяч і легендарний музикант опублікував фото зі своєю мамою — 77-річною Світланою Олександрівною на тлі мальовничого пейзажу, передають Патріоти України.

Артист провів час у рідному місті Мукачево. «Рідко випадає провести цілий день з мамою. Вже традиційно провели цю весняну суботу в поїздці до рідного Мукачева. Дякую мамі за спогади та весняний настрій», — підписав кадр із рідною людиною Вакарчук.

У коментарях Світлану Олександрівну засипали компліментами: «Яка ваша мама файна та приваблива жінка!», «Така гарна молода мама у вас», «Безмежна подяка Вашій матусі, за Вас!».

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...