Рідні досі не здогадуються: У Житомирі з'явилася нова мільйонерка

У Житомирі з'явилася нова мільйонерка. Вона другою зірвала джекпот "Лото-Забава" після 27-річного електромонтера з цього ж міста, який розбагатів, надихнувшись відео у Facebook. Про це повідомляє msl.ua, передають Патріоти України.

Бізнесвумен на ім'я Ганна пригадала, що коли почула, що виграшний білет було придбано у Житомирській області, вона одразу ж перевірила свої білети й виявила, що один із них належить саме їй.

На диво, її реакція була несподівано спокійною: "Я просто поклала виграшний білет до кишені й пішла займатися своїми справами. Це неймовірно, але я зберегла холодний розум навіть із мільйоном у кишені". Також жінка зізналася, що про свій виграш вона поки що нікому не розповіла: "Коли гроші будуть на рахунку — тоді й розкажу".

Плани на виграш у Ганни вже є. Вона планує раціонально розпорядитися коштами: "Насамперед встановлю сонячні панелі для будинку, бо це вже не розкіш, а необхідність. Решту грошей використаю для інших потреб". Ганна стала третьою мільйонеркою "Лото-Забава" цього року і 434-ю – за всю історію існування цієї лотереї.

Зробив заяву про "звірства Азову": В Україні винесли вирок звільненому з російського полону військовому

четвер, 29 серпень 2024, 15:00

В Україні до 6 років позбавлення волі засудили звільненого з російського полону контрактника. Військового звинуватили у дезертирстві. Про це йдеться у вироку Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя (назва суду недекомунізована - ред.), повідомл...

У Миколаєві у ДТП потрапила вантажівка, яка перевозила... дві тонни заморожених собачих туш (фото)

четвер, 29 серпень 2024, 14:16

Увечері у середу, 28 серпня, на перетині проспекту Центрального та вул. 6-й Слобідській у Миколаєві зіткнулися мінівен Fiat Doblo та вантажівка Renault Master. Як з'ясувалося у вантажівці було дві з половиною тонни заморожених собак. Про це повідомляє ...