Рідні не вірять у самогубство: У Запоріжжі спалахнув скандал через таємничу загибель дівчинки

Батькові Анастасії Пелех в поліції видали лише довідку за фактом смерті дочки, де вказано, що вона отримала забої кісток і внутрішніх органів.

Анастасія Пелех. Фото: соцмережі.

Батьки 15-річної Анастасії Пелех, яка за загадкових обставин загинула в Запоріжжі, впевнені, що студентку вбили, повідомляють Патріоти України.

Правоохоронці ж у свою чергу заявили, що вона покінчила життя самогубством. Саме в зв'язку з цим, за словами родичів, слідчий Шевченківського ОП, яка веде кримінальне провадження, не займається розслідуванням. Крім того, наголошується, що поліцейські тривалий час відмовлялися від зустрічей із батьками дівчинки й адвокатом. Батькові Анастасії в поліції видали лише довідку за фактом смерті дочки, де вказано, що вона отримала забої кісток і внутрішніх органів.

Вказали також на те, що слідство на провело жодних експертиз на наявність алкоголю і наркотиків у крові дівчинки. Відмовилися вірити у версію з суїцидом і знайомі Анастасії. Примітно, що за кілька годин до смерті студентка опублікувала в соцмережі прощальну "сторіс". Однак, рідні дівчинки наполягають на подальшому всебічному розслідуванні справи.

Джерело: gazeta.zp.ua

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...

В Ірані репера Томаджу Салехі, який підтримує Україну, засудили до смертної кари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:40

Влада Ірану, яка раніше засудила до смертної кари українського ведучого, винесла смертний вирок реперу Томаджу Салехі. Покарання виконавець отримав через участь в антиурядових протестах 2022-2023 років. Як пише Reuters, репера визнали винним у "поширен...