Рідні впевнені, що не випадково: На Житомирщині вантажівка з деревиною на смерть збила лісника (відео)

11 липня близько 10:00 у Житомирській області вантажівка, що перевозила деревину, збила лісника. Родичі загиблого упевнені, що наїхали на нього навмисно, бо той боровся з незаконними вирубуваннями лісу. Про це йдеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Дорога, на якій сталася ДТП, веде із села в поле до підприємства, де випалюють деревне вугілля. Чоловіка збили біля його будинку. Рідні кажуть, що того ранку він мив машину і переходив дорогу з будинку до гаража.

Рідні лісника Анатолія Мельника кажуть, що їм неодноразово погрожували. Чоловіку підпалили авто, а якось навіть принесли вінка і хреста до хати. Після цього чоловік навіть записав відеозвернення про злочини.

"В них нема ніяких документів, вони просто палять, вирубують ліс, а мій батько завжди з ними боровся", - каже Денис Мельник, син убитого.

Вантажівка, що перевозить деревину, на смерть збила лісника. Рідні загиблого твердять - водій "ЗІЛа" зробив це навмисно. Бо їхній батько роками боровся з ділками з місцевого підприємства з випалювання вугілля. А вони, як стверджував лісник, крали деревину.

Підприємство, що випалює деревне вугілля, і з яким саме боровся лісник, метрів за двісті від села. Територія огороджена, ворота зачинені зсередини. Зайти - зась.

З журналістами працівники підприємства вести розмови не захотіли, але з-за огорожі можна було нарахувати щонайменше 14 діжок для випалювання деревного вугілля і сотні мішків готової продукції.

Вантажівка, яка збила лісника, їхала саме з цього підприємства на заправку. За кермом був 22-річний хлопець. У поліції кажуть, водій був тверезим. Пояснив слідчим, що лісник раптово вибіг з-за своєї машини, що стояла на обабіч дороги, пригальмувати, мовляв, не встиг. Інших свідків - немає.

У поліції з’ясували, хлопець, який був за кермом вантажівки, офіційно не працевлаштований. Як опинився за кермом, що перевозила деревину до підприємства, з’ясовують. Навмисне наїхав на лісника чи випадково - має встановити експертиза. Наразі водій чекає на обрання запобіжного заходу.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...