Рідні впізнали за кулоном: у Харківській області дитину, яку шукали після обстрілу колони, знайшли мертвою

В одному з автомобілів з обстріляної колони під Старим Салтовом знайшли останки 13-річної Софії Раєцької. Дівчину шукали через соціальні мережі. Про це повідомив начальник Слідчого управління поліції Харківщини Сергій Болвінов.

“До поліції надійшла інформація про втрату зв'язку з людьми, які рухалися колоною з 15 авто, близько с.м.т. Старий Салтів у напрямку Харкова, з метою виїхати на територію підконтрольну ЗСУ. Через бойові дії дістатися місця руху колони не було можливим. Місце перебування колони було встановлено 06.05. Прибувши на місце, слідчі виявили розбитий ворожий танк, в 150 метрах від нього, в напрямку колони, два обгорілі трупи з залишками військової форми РФ, ще через 300 метрів від них - 6 автівок з отворами від куль та уламків. В автомобілях знайдено 4 трупи, попередньо - учасники евакуаційної колони. Наразі ідентифікувати всі трупи не є можливим через їх стан”, - написав він.

©

Слідчими проведено всі необхідні слідчі дії із фіксацією кожної деталі.

"Окремо хочу додати про дівчину, яку шукали через соціальні мережі — Раєцька Софія. На жаль, в автомобілі, в якому вона перебувала, знайдені залишки трупу та кулон, на який зсилаються рідні", — йдеться у повідомленні.

Зареєстровано кримінальне провадження за ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України.

"Їхала на концерт у Чорнобай": Анастасія Приходько потрапила в ДТП (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 13:56

Українська співачка Анастасія Приходько потрапила в ДТП, коли їхала на концерт у місто Чорнобай. Про це вона повідомила в сторіс в Instagram, де зізналася, що внаслідок аварії її пошкоджену машину забрали на евакуаторі, передають Патріоти України. «Їха...

Одноклубники українського футболіста ледь не побилися за право виконати пенальті (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 13:44

У матчі 33 туру чемпіонату Англії з футболу лондонський «Челсі», за який виступає українець Михайло Мудрик, приймав у себе вдома «Евертон». Поєдинок завершився з рахунком 6:0 на користь господарів поля, але запам'ятається він курйозним епізодом – лондо...