Рідні заявили, що будуть судитися з медиками: У Тернополі знайшли тіло зниклого два місяці тому журналіста: лежало у вимкненому холодильнику моргу (фото)

У Тернополі виявили тіло місцевого журналіста Ярослава Буяка, якого шукали два місяці. З кінця липня воно лежало в морзі з вимкненими холодильниками, передають Патріоти України.

Про це пише Zaxid.net. У місцевій поліції запевнили, що перевіряли морги так званих невідомих лікарень, і там не було нікого схожого на зниклого журналіста.

Після цього за пошуки взялися колеги Буяка. Наступного ж дня його знайшли в одному з моргів. Рідні зазначили, що їм видали тіло у невпізнаваному стані, а працівник моргу заявив, що впізнати померлого майже неможливо через гниття плоті. Журналісти розповіли, що працівник установи ввімкнув холодильні камери, коли за померлим прийшли родичі.

За словами глави психоневрологічної лікарні Михайла Вовчука, журналіст помер після того, як упав уночі, а працівники моргу не повідомили медиків, що рідні не забрали тіло.

Попередньо, плутанина вийшла через те, що Буяк не вказав своїх родичів, коли потрапив до лікарні. Сім'я журналіста має намір судитися з медиками та працівниками моргу.

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...