Рідні збилися з ніг: На Житомирщині загадково зник український військовий (фото)

У Новограді-Волинському Житомирської області зник військовий Андрій Ставінський, який проходив службу за контрактом у військовій частині, що дислокується в районному центрі, передають Патріоти України.

Як повідомляє пресслужба ГУ НПУ Житомирщини, чоловіка розшукують із 15 червня. До поліції про зникнення сина звернулася мати військового, яка мешкає в Хмельницькій області.

"З 15 червня він не виходить на зв'язок із рідними, також не з'являвся на службі. Зараз про місце перебування чоловіка невідомо. Його прикмети: зріст близько 170 см, середньої статури, волосся світле, коротко стрижене, очі блакитні. На передпліччі є татуювання: кольорова каска і напис 128 (гірничо-піхотна ремонтна військова бригада), на животі з правого боку є шрам невеликого розміру", – йдеться в повідомленні.

Відзначається, що на момент зникнення Ставінський міг бути одягнений у джинси, футболку й коричневі кросівки. На шиї був срібний ланцюжок із хрестиком.

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...