Рідні знайшли у несвідомому стані: Михайло Єфремов намагався покінчити з життям

За рішенням суду актор до 9 серпня залишається вдома під домашнім арештом з електронним браслетом.

Михайло Єфремов у суді. Фото: скріншот з відео.

Російський актор Михайло Єфремов після п'яного ДТП намагався сам себе вбити вдома. У залі суду під час призначення запобіжного заходу 9 червня на шиї Єфремова були помічені характерні сліди, як при спробі самогубства. Про це пише телеграм-канал Mash, повідомляють Патріоти України.

"Михайло Єфремов намагався покінчити з собою. Вчора до актора приїжджали лікарі психіатричної допомоги. Навіщо? Справа в тому, що рідні Єфремова помітили на його шиї глибоку багрову борозну (характерна ознака при повішенні)", - йдеться в повідомленні.

Родичі знайшли Єфремова в несвідомому стані. Приїхала швидка - побачила ознаки суїциду, і тому викликали третю бригаду - психіатрів. Сам Єфремов до цього часу був вже у свідомості і заявив, що нічого не пам'ятає. В тому числі і звідки сліди на шиї - бо в кімнаті він був сам. Щоб розібратися у його стані, швидку відправляли три рази. Під час слідства з актором продовжать працювати психіатри.


"Обмежено придатних не буде: Українців ділитимуть на чотири категорії за станом здоровʼя

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:47

В Україні більше не буде людей зі статусом "обмежено придатний". Українців за станом здоров'я ділитимуть на чотири категорії, передають Патріоти України з посиланням на директорку департаменту охорони здоров'я Міністерства оборони Оксану Сухорукову в...

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...