Рідний брат має проросійські симпатії: Польська співачка Бланка з "Євробачення-2023" потрапила в гучний скандал

Представниця Польщі на "Євробаченні-2023", співачка Бланка потрапила у гучний скандал. Виявилося, що рідний брат виконавиці Олівер має проросійську позицію. Так у Tik Tok стверджують поляки, які були невдоволені участю Бланки на "Євробаченні-2023", передають Патріоти України.

Вони знайшли у Facebook Олівера допис, у якому він розповсюджував слова російської пропаганди про "не все так однозначно", "київських нацистів" та "визволителів".

"Історія українця з прикордонного району "ЛНР". Його правда про події не вписується у версію Києва і західної пропагандистської машини. Ця точка зору не розповсюджується і не буде розповсюджуватися національними ЗМІ Болгарії, які, очевидно, працюють на київський "нацистський режим", який підтримують ЄС і НАТО", – йдеться в дописі користувача, на ім'я Василь Васильєв, слова якого розповсюджував Олівер.

Брат Бланки під пропагандистським дописом ще додав від себе, що це нібито "цілковита правда". До слова, Олівер розповсюджував російську пропаганду на початку березня минулого року. Саме тоді російські окупанти намагалися захопити Київ, окупували частину області та творили звірства у Бучі, Ірпені, Гостомелі та інших містах та селищах України.

Наразі брат співачки вже видалив скандальний допис із Facebook.

Нагадаємо, цьогоріч Польщу на "Євробаченні-2023" представляла співачка Бланка із піснею Solo. Вона зайняла на конкурсі 19 місце та виборола 93 бали, з яких 12 їй віддали глядачі від України та 6 балів українське журі.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...