Рік Бика обіцяє успіх в любові і справах: Названо три знаки Зодіаку, які стануть "улюбленцями" фортуни

Наближається новий 2021 рік, який буде роком Білого Металевого Бика. Для багатьох він стане часом змін на краще. Однак особливо успішним він стане для представників трьох знаків Зодіаку. Про це пише "Схід Медіа", передають Патріоти України.

Скорпіон

Наступний рік подарує представникам цього знаку багато нових вражень, подорожей і знайомств. При цьому випадкові знайомства можуть подарувати нові неймовірні можливості, як в кар'єрі, так і в коханні. В 2021 році самотні Скорпіони мають хороші шанси створити щасливу міцну сім'ю.

Тілець

Тільці в 2021 році будуть стояти перед вибором - гнатися за амбіціями, будувати кар'єру і намагатися заробити всі гроші світу, або знайти справу, яка дійсно до душі, нехай і не приносить великого доходу. Вони зможуть прийняти вірне рішення і знайдуть душевну гармонію. Представники цього знака не тільки займуться улюбленою справою, а й отримають шанс влаштувати особисте життя.

Рак

Чорна смуга в житті Раків залишиться позаду. Вони увійдуть у довгий і щасливий період. Все почнеться з поліпшення в особистому житті - рік Бика для Раків буде наповнений любов'ю. Хтось зустріне свою людину, інші ж зможуть повернути колишню любов, виправивши помилки.

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...

Результати виявились шокуючими: Жителів Словаччини спитали, кого вони вважать винними у війні в Україні

четвер, 2 травень 2024, 22:58

Понад 50% жителів Словаччини вважають, що війну РФ проти України спровокували західні держави та Україна. Про це йдеться у результатах дослідження Globsec Trends 2024, передають Патріоти України. Зазначається, що 41% опитаних словаків зазначили, що сам...