Рік може бути дуже складним, "переплюне" і 2020: Чого чекати від року Бика - головні характеристики, "плюси" і "мінуси" знака

2020-й рік добігає кінця, а це означає, що пора дізнатися, яка тварина буде символом наступного року і чого від нього чекати. theLime вирішив розібратися у цьому питанні та розповісти вам про "плюси" і "мінуси", а також головні характеристики наступаючого року, передають Патріоти України

Згідно зі східним (китайським) календарем, 2021 рік - рік білого металевого Бика. Він настане 12 лютого 2021 року і триватиме до 31 січня 2022 року.

Бик - грунтовний, практичний, незалежний, консервативний, фізично витривалий, а також любить порядок у всьому. Цей знак - втілення впертості та наполегливості, тому там, де багато людей опускають руки і здаються, він йде до кінця і втілює все задумане в життя. У той же час він не піддається маніпуляціям і чужому навіюванню. Представники цього знака дуже працездатні та працелюбні, а в сімейному житті вони є синонімом сталості та надійності.

Позитивні якості

Народжені в рік Бика люди по натурі є лідерами, стратегами, вони наполегливо йдуть до своїх цілей і досягають хороших результатів у кар'єрі, часто стають керівниками, які з усією відповідальністю підходять до залежних від них людям. У той же час вони повільні в прийнятті рішень і не піддаються імпульсивному вибору, так як грунтовно продумують все ходи і логічні ланцюжки.

Майбутній рік сприяє тому, щоб багато працювати, вчитися, освоювати нову професію, збільшувати свій капітал - як матеріальний, так і духовний. Рік також сприятливий для вступу в шлюб, будівництва будинку і подорожей по рідній країні.

Це хороший період для Бика, Мавпи, Півня і Коня.

Негативні якості

Бик може раптово вийти з себе, він піддається гніву, уразливий, упертий, жорстокий і часто егоїстичний у любовних відносинах. Також людина, народжена в рік Бика, дуже консервативна і авторитарна - для неї не існує іншої правильної думки, окрім як своєї. У відносинах з близькими Бики часто пред'являють дуже високі вимоги.

Складний рік для Тигра, Змії, Кози і Собаки.

Дитина, народжена в рік Бика

Діти, які з'являються на світ у рік Бика, з малих років проявляють свій характер, а також впертість і завзятість, прагнучи зробити все так, як вони хочуть. У той же час вони дуже люблять допомагати дорослим, виконувати їх доручення і приносити користь. Весняні і літні представники знака - справжні трудоголіки, а осінні та зимові Бики більш схильні до лінощів.

Фото: pixabay.com

Бик в роботі та кар'єрі

Бики всього домагаються самі й стають мудрими керівниками, але при цьому не дають поблажок своїм підлеглим і хочуть, щоб вони підкорялися.

Представники цього знака часто обирають професію фермерів, працівників сільського господарства, так як вони дуже люблять природу і тварин.

Також бикам близька діяльність, пов'язана з матеріальним господарством. Бики, які вибирають творчі професії, часто домагаються висот завдяки своїй цілеспрямованості та працездатності.

Тепер "світить" тюрма: Ватник із Одеси підняв російський прапор над Бундестагом за допомогою дрона (відео)

субота, 18 травень 2024, 20:02

Українець, який підтримує російське вторгнення в Україну, 9 травня за допомогою безпілотника підняв прапор РФ над німецьким парламентом. Відео інциденту було поширене у соцмережах, передають Патріоти України. В радіусі близько 5,6 кілометра навколо Бун...

Про мотивацію

субота, 18 травень 2024, 19:54

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...