Різала розбитою пляшкою та знімала відео: П'яна росіянка намагалася жорстоко вбити дворічного сина (фото)

У Приморському краю РФ п'яна мама спробувала вбити свого дворічного сина, доки він спав. Усе це вона знімала на відео та надсилала подрузі, передають Патріоти України.

Як повідомляє Телеграм-кана SHOT, Єлизавета А. з міста Великий Камінь порізала спину малюкові розбитою пляшкою і вирішила "похвалитися" цим своїй подрузі: зняла відео та відправила їй. Та жахнулася й одразу зателефонувала поліцейським.

"П'яна мати в цей момент планувала продовжувати знущатися з сина, але їй завадили оперативники. Зрештою жінку затримали. Виявилося, що дівчина виховувала хлопчика сама, батько дитини покинув його разом із матір'ю ще під час вагітності. При цьому Єлизавета до цього кілька разів намагалася позбутися хлопчика", - пише канал.

Жінку затримали. За знущання над сином їй загрожує до 20 років ув'язнення. Найближчим часом горе-матері буде обрано запобіжний захід.


Жінка-"ніндзя" примудрилася майже рік прожити у вивісці на даху супермаркету

вівторок, 14 травень 2024, 12:53

Жінку-безхатька зі штату Мічиган, США, знайшли у вивісці на даху супермаркету Family Fare у Мідленді. Вона жила там близько року, і ніхто її не помічав. Про це пише Oddity Central, передають Патріоти України. 34-річну жінку, ім'я якої не називається, з...

"Коли фотографувала номери авто": Одеситка заявила, що її побив милицею працівник ТЦК

вівторок, 14 травень 2024, 12:43

Мешканка Одеси заявила, що її побив милицею чоловік у військовій формі, який назвався працівником ТЦК. Про це постраждала написала на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України. Жінка розповіла, що вона та троє її друзів прибули до відділку...