"Різали ножем, хотіли язик вирізати": У Чернігівській області знущалися та жорстоко вбили 22-річного хлопця

Моторошне вбивство сталося в Кам'янській Слободі. Двоє місцевих чоловіків жорстоко розправилися з 22-річним Олексієм Морозовим. Про це повідомляє Суспільне, передають Патріоти України.

Трагедія сталася в ніч на 18 січня в будинку місцевої мешканки Тетяни Ворошило, куди загиблий прийшов зі своєю дівчиною в гості. Вночі в будинок почали ломитися двоє чоловіків, які шукали Олексія. Вони вибили двері, увірвалися в будинок та напали на загиблого прямо на очах у свідків.

"Один топтався, стрибав по грудині та животу. Там кашу зробили. Різали ножем, хотіли язик вирізати, зуби при мені вони вибили. Я теж це бачила", - розповіла господиня будинку, де сталася трагедія.

За словами свідка, нападники були під дією наркотиків і алкоголю. "Матері моїй товкачку на голові розбили. А нас з вітчимом підперли", - пояснює Микола, чому не зупинили побиття. Потерпілий помер у лікарні під ранок. Підозрюваних затримала того ж дня, але одного вже відпустили.

"Турбує те, що таке залишається без покарання. Нам ввечері страшно на вулицю виходити і дітей випускати. Чому одного закрили, а іншого відпустили, кажуть він проходить як свідок. Який свідок, якщо він був на місці злочину і бив теж", – розповіла місцева мешканка Ірина.

За даними поліції, напередодні трагедії компанія молодих людей розпивала алкоголь. Під час посиденьок раптово спалахнув конфлікт, в ході якого один з них завдав іншому удари по голові табуреткою. Правоохоронці зазначають, що отримані в результаті травми і спричинили смерть потерпілого.

"Одного з фігурантів, який безпосередньо завдавав смертельних ударів, поліцейські порядку статті 208 КПК України. Йому повідомлено про підозру вчинення злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України - це умисне вбивство, що карається позбавленням волі строком від 7 до 15 років", - розповіла представник поліції Наталія Слабеняк.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...