Різанина сталась прямо поруч зі сценою: На відвідувачів фестивалю в Німеччині напали з ножем, є жертви

23 серпня в Золінґені в Німеччині під час фестивалю з нагоди 650-річчя міста невідомий напав на присутніх із ножем, троє людей загинули, ще восьмеро дістали поранення. Про це повідомив Bild, передають Патріоти України.

Чоловік арабської зовнішності влаштував різанину перед сценою фестивалю. Унаслідок нападу загинули жінка і двоє чоловіків, які приїхали на фестиваль із Дюссельдорфа.

Спочатку Bild писав, що нападник ударив жертву ножем у шию, тому слідчі кваліфікували злочин як теракт. Однак згодом представник поліції Маркус Зеїтц спростував цю інформацію, повідомив таблоїд.

Сам нападник переховується. Поліцейські шукають свідків, які мають про нього якусь інформацію, зокрема, куди він міг зникнути і чи зробив він це пішки, велосипедом або автомобілем.

Різанина сталась прямо поруч зі сценою: На відвідувачів фестивалю в Німеччині напали з ножем, є жертви

субота, 24 серпень 2024, 14:42

23 серпня в Золінґені в Німеччині під час фестивалю з нагоди 650-річчя міста невідомий напав на присутніх із ножем, троє людей загинули, ще восьмеро дістали поранення. Про це повідомив Bild, передають Патріоти України. Чоловік арабської зовнішності вла...

У "Нафтогазі" заговорили про найскладнішу зиму для України: Що буде з цінами на газ

субота, 24 серпень 2024, 13:30

Україна готується до найскладнішої зими, забезпечуючи достатні запаси газу та стабільні ціни для споживачів. Водночас українців закликають до енергоефективності, щоб зменшити ризики енергетичних криз, передають Патріоти України. Про це розповів СЕО "На...