Різав ножем і рубав сокирою: Житель Одещини жорстоко вбив товариша

На Одещині поліцейські затримали жителя Березівки за вбивство товариша. Він завдав знайомому численних ударів ножем та сокирою. Про випадок повідомили у поліції Одеської області, передають Патріоти України.

"Подія сталася за місцем мешкання потерпілого. Сварку, що виникла між чоловіками у господарському приміщенні, з будинку почула прикута до ліжка жінка. Вона одразу зателефонувала знайомому, а той – до поліції. Прибувши за вказаною заявником адресою, поліцейські виявили у літній кухні тіло господаря, а на подвір’ї – нетверезого гостя", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановили, що чоловіки разом вживали алкогольні напої і під час застілля посварилися. У розпалі конфлікту гість накинувся на господаря з ножем та сокирою, якими завдав йому удари у груди та голову. Потерпілий загинув, попередньо, від крововтрати.

Цей злочин кваліфікується за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Суд задовольнив наше клопотання та обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тривання під вартою.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...