Різке потепління прийде на зміну дощам та заморозкам в Україні: Синоптики дали прогноз на середину жовтня

Погода в Україні вже з понеділка, 18 жовтня принесе холодні дощі на значну територію. Денна температура опуститься до +10 градусів, а вночі місцями варто очікувати заморозків, передають Патріоти України.

Згідно з даними Українського гідрометцентру, 18 жовтня атмосферний фронт торкнеться західних, Вінницьку та Житомирську області. Тут буде похмуро, дощитиме, температура повітря вдень коливатиметься в межах 7-13 градусів зі знаком "плюс".

Також опади можливі у Рівненській, Волинській, Львівській та Тернопільській областях. Ночі стануть ще холоднішими - очікується + 2 + 4 градуси, а в Чернівецькій області стовпчики термометрів опустяться до -1.

Погода 19 жовтня

У вівторок атмосферний фронт переміститься в центр, на схід і південь, залишивши західні та минувши північні області. Температура на півночі і сході очікується +5+9, а в інших областях +8+12.

Вночі 0...+ 5, на півдні + 4...+ 7 градусів. Заморозки можуть прийти вночі в Чернігівську та Сумську області, тут прогнозують вже -1 градус. Синоптики попереджають про падіння температури до 0...+ 2 градуси і в Києві.

Погода 20 і 21 жовтня

У середу опади припиняться, буде сонячно. На заході потеплішає до + 12...+15, на решті частини країни +7...+ 13 градусів. Вночі заморозки на півночі, а в інших областях до +5 градусів.

У четвер, 21 жовтня, у Вінницькій, Чернівецькій, Одеській областях та в Криму буде доходити до +20. На заході, в центрі і на сході до +16. Вночі в більшості регіонів очікується мороз.

Війна не завада? Французькі ЗМІ повідомили про запрошення Росії на річницю висадки союзників у Нормандії

вівторок, 16 квітень 2024, 16:30

Міжнародна церемонія на честь 80-річчя висадки союзників у Нормандії відбудеться 6 червня. Володимира Путіна там точно не буде, але не виключена присутність кремлівської делегації, передають Патріоти України. За інформацією Europe 1, Росія буде добре п...

Оце так: У Польщі викинуть тонни українського морозива

вівторок, 16 квітень 2024, 16:22

Польські інспектори заборонили продаж у країні партії понад 7 тонн морозива, яке раніше завезли з України. До якості товару в поляків питань не було – їх не влаштувало маркування, передають Патріоти України. Про відповідне рішення повідомили у мікробло...