Різко змінюється колір шкіри: Новий незвичний наслідок коронавірусу (фото)

До зміни кольору шкіри двох китайських лікарів призвело пошкодження печінки, що стало причиною гормонального дисбалансу.

У двох інфікованих коронавірусом лікарів із Центральної лікарні Уханя (Китай) хвороба спровокувала різкий гормональний збій і потемніння шкіри. Лікарі Ю Фан і Ху Вейфенг захворіли ще в січні, передають Патріоти України із посиланням на видання Metro.

До зміни кольору шкіри призвело пошкодження печінки, що стало причиною гормонального дисбалансу. Обидва чоловіки перебували в критичному стані, їх вдалося врятувати тільки завдяки методу екстракорпоральної мембранної оксигенації (ЕКМО).

Один із лікарів був прикутий до ліжка майже 40 днів, другого лікували з 7 лютого до 22 березня. Тільки 11 квітня він знову зміг розмовляти.

Лікарі інфікованих Ю Фана і Ху Вейфенга допустили, що подібну реакцію могли викликати і ліки, які медикам давали на початку терапії. Потемніння шкіри є одним із побічних ефектів препарату.

Фахівці сподіваються, що колір шкіри в обох лікарів нормалізується на тлі поліпшення функції печінки.

Пам'ятник вже виготовлено: Одеса відмовила у встановленні погруддя Герою, який підірвав разом із собою Генічеський міст на початку повномасштабного вторгнення (фото)

неділя, 28 квітень 2024, 15:18

Історико-топонімічна комісія при виконавчому комітеті Одеської міської ради відмовила у встановленні погруддя Віталія Скакуна, який на початку повномасштабного вторгнення підірвав разом із собою Генічеський міст, щоб зупинити ворога. Про це повідомив г...

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми

неділя, 28 квітень 2024, 14:18

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми, які забезпечували діяльність проведення азартних ігор та на яких розміщувались ресурси онлайн казино без відповідної ліцензії. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора, передають Патріоти...