Різниця шокує: У мережі порівняли європейські ціни з українськими (фото)

Ціни на продукти в Україні значно відрізняються від європейських у більшу сторону. Про це повідомив мешканець Херсона, який працює в Чехії Вартість провізії в Європі в кілька разів нижче, ніж в Україні, передають Патріоти України.

Також чоловік опублікував фотографії з чеського супермаркету, на якому вказані ціни в кронах, але перевести в гривні це легко, так як на сьогоднішній день курс гривні до крони приблизно дорівнює 1 до 1 (за крону дають 1, 05 гривні).

Наприклад, банани в Чехії стоять 16,90 крон, в Україні - 26,90 гривень. Сир моцарела: у Чехії -15,90, в Україні - 32,90.Сир Гауда за 1 кг: Чехія 126. Україна 209. Відзначимо, що рівень заробітної плати значно відрізняється від українського.

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...